Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Van élet az élet után? Dr. R. Moody 2 hét múlva Magyarországon
Van élet az élet után? Dr. R. Moody 2 hét múlva Magyarországon Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 18.
ImageAz Integrál Akadémia szervezésében májusban, Siófokon találkozik az integrálos világ színe-java, a 3. Integrál Európai Konferencián. A kiegészítő programokkal együtt a 13 napos konferencia kínálata 40 országból, 200 előadótól 250 előadás és workshop, aminek a kiemelt napjai a péntek-szombat-vasárnap.

 

 

Ajánlunk neked egy kedvezményes hétvégi csomag jegyet, amit most te is megkaphatsz!

A további információkért klikkelj ide!

 

Neked szól a hétvégi jegy, ha most az idődbe egy hét helyett inkább egy hétvége fér bele és angolul nem beszélsz olyan jól, hisz hétvégi programjaink egy részét fordítjuk, segítünk, hogy a konferencia részesévé válhass.


Ezen a három napon lesz Sayalay Anuttara burmai szerzetesnő, Raymond Moody ahalálközeli-élmények atyja, Roger Walsh, a transzperszonális pszichológia egyik ősatyja, Ken Wilber mentora, Jorge Ferrer, Wilber híres kritikusa, Brother David Steind-Rast keresztény szerzetes, aki már a 60-as években a Dalai Láma munkatársa volt, jelenleg az integrál spiritualitás szóvivője, Michael Nelson Roshi az integrál zen megteremtője, Frederic Laloux a Teal fogalom megteremtője, a Reinveting Organizations (Jövő szervezetei) c. könyv szerzője.

 

Ők csak a kiemelt délelőtti eladók. Utánuk a konferencia 250 előadásából ezen három napon lesz kb. 100 előadás és sajátélményű csoportfolyamat, integrál pszichoterápia, a jövő tudományos megközelítése, integrál gazdaságtan, integrál politika, teal szervezetek nemzetközi plenáris ülései, spirituális élményfeldolgozás és előadások, integrál család és párkapcsolatok, köztük Kim Barta és Terri O Fallon visszatér, pszichadelikus utazások integrál megközelítése, művészet és építészet integrál szempontból, és még sok más.

 

További információkért KATTINTS IDE!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >