Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow JÚNIUS 2. - Profi Ökölvívó Gála a Thury-vár udvarán!
JÚNIUS 2. - Profi Ökölvívó Gála a Thury-vár udvarán! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 18.
ImageVárpalotán zárja a tavaszi ökölvívó szezont a Felix Promotion International, ahol június 2-án, a Thury-vár udvarán lépnek ringkötelek közé a piacvezető vállalkozás versenyzői.

 

 

A Felix Promotion harmadik várpalotai bokszgáláján az amatőr Európa-bajnok, junior világbajnok és olimpikon középsúlyú Bacskai Balázs (6 győzelem, 0 vereség) vívja a főmérkőzést, aki egy 10 menetre tervezett küzdelemben vesz részt.

 

Image
.

A programban fontos szerepet kapnak a vállalkozás azon ökölvívói, akik a térségben születtek, vagy élnek. Így a székesfehérvári triumvirátus, Törteli Balázs (14 győzelem, 2 vereség), Márton Balázs (4 győzelem, 1 vereség, 1 döntetlen) és Hegyi Barnabás(2 győzelem) mérkőzését is kiemelt figyelemmel várhatja a helyi közönség, de a Balatonalmádiban élő Darmos József (10 győzelem, 2 vereség, 2 döntetlen) is szinte hazai öklözőnek számít Várpalotán.

 

A további fellépők névsorát, valamint az ellenfeleket a menedzsment a következő hetekben hozza majd nyilvánosságra. A vállalkozás idei negyedik rendezvényét is a közszolgálati M4 Sport csatorna sugározza majd élőben.

 

Még több információért, beleértve a jegyvásárlással kapcsolatos részleteket, kattintsanak a www.felixpromotion.com honlapra, valamint az exkluzív videós tartalmakért csatlakozzanak az iroda Facebook oldalához.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >