Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Söpréssel, elsőként 4 között az Alba
Söpréssel, elsőként 4 között az Alba Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. május 22.
ImageTalán az előzetesen vártál könnyebben, de a papírformát teljes mértékben beváltva jutott tovább a rájátszás első - negyeddöntős - köréből az Alba Fehérvár a PVSK ellen a férfi kosárlabda NB I-ben. Braniszlav Dzunics együttese az első hazai találkozón fölényesen, 30 ponttal diadalmaskodott, az első - és egyben utolsó - pécsi mérkőzésen csak 3 egységgel, a második fehérvári összecsapáson pedig újra tükörsimán, 19 pontos különbséggel.

 

 

A 77-58-as Alba győzelem már a továbbjutást jelentette, elsőként a mezőnyben. Simpson 17, Harris 15, Horton 11, Mohammed 10 ponttal járul hozzá a sikerhez.

Nem sokkal később a Szolnok is kapcsolódott az Albához, ugyancsak 3-0-val kisöpörve a Paksot. Az elődöntőben az Alba a Falco-ZTE párharc győztesével (jelenleg 2-1 a vasiaknak), a Szolnok pedig a Körmend-KTE (1-1-re állnak a felek) csata nyertesével csap össze a fináléba jutásért.
 
Az első meccsekre május 28-án, hétfőn kerül sor. Amennyiben a Falco - ez a valószínűbb - lesz a fehérvári egylet ellenfele, akkor Szombathelyen kezdenek, vasi pályaelőny mellett, amennyiben pedig a ZTE, akkor az Alba lesz a házigazda és játszhat pályaelőnyben a páros csata során.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >