Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Ismét felvételit hirdet a Zeneiskola
Ismét felvételit hirdet a Zeneiskola Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. május 23.
ImageIsmét felvételit hirdet a Hermann Zeneiskola. Meghallgatásra várják a gyerekeket csütörtökön és pénteken délután 14-18 óra között. Több hangszer közül lehet választani, mint például a fuvola, a gordonka vagy a cimbalom. Az alkalmassági feladatok között egyszerű ritmusgyakorlat és éneklés szerepelnek.

 

 

Ismét alkalmassági meghallgatásokat tart a Hermann László Zeneművészeti Iskola: május 24-én, csütörtökön és 25-én, pénteken 14 órától 18 óráig várják a kisiskolásokat és óvodásokat.

A gyerekeknek egyszerű ritmusokat kell visszatapsolni, néhány hangból álló dallamot visszaénekelni és önállóan elénekelni egy kis dalt. Akik rendelkeznek némi zenei affinitással és jelentkezni szeretnének az iskolába, számtalan hangszer közül választhatnak: zongora, orgona, harmonika, hegedű, brácsa, gordonka, nagybőgő, gitár, fuvola, oboa, klarinét, fagott, furulya, trombita, tenorkürt, tuba, harsona, kürt, ütőhangszerek, magánének, népdalének, népi hegedű, népi brácsa, népi bőgő, cimbalom, citera, tekerő, népi fúvós hangszerek (klarinét, tárogató, furulya, duda), szolfézs előképző. 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >