Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Majális lesz hétvégén Feketehegy-Szárazréten
Majális lesz hétvégén Feketehegy-Szárazréten Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. május 23.
ImageHétvégén rendezik a Feketehegy-Szárazréti Majálist, jövő héten pedig a hagyományteremtő, nyárkezdő Feketehegyi Summer Jam várja a közönséget. Ezekkel a rendezvényekkel a lakók birtokba vehetik a nemrég átadott kiszolgálóépületet a Kultúrudvarban.

 

 

z elkövetkező két hétvége újabb közösségi programokra invitálja a lakókat Feketehegy-Szárazréten: a tizenhatodik alkalommal megrendezett Feketehegy-Szárazréti Majális, majd a nyárkezdő Feketehegyi Summer Jam várja a közönséget a Kultúrudvarban.

„Ez lesz az első alkalom, hogy az elkészült kiszolgálóépület a nagyközönség rendelkezésére fog állni, olyan kulturált feltételeket biztosítva, amire régóta vágytunk.” – fejezte ki Szigli István önkormányzati képviselő, és elmondta, hogy most már sokkal több féle rendezvény szervezésére adottak a feltételek. Az épületrész mosdóhelyiségei, a kialakított büfé és az emeleti helyiség is mind a zavartalan és kényelmes lebonyolítást szolgálják. A hagyományos, sokszínű majálissal megpróbálnak minden korosztályt megszólítani, a Summer Jam pedig új, hagyományteremtő kezdeményezés a közösségi ház palettáján.

Kiss Dorottya
, A Szabadművelődés Háza igazgatója a május 26-i, 14 órakor kezdődő majálisról azt mondta, hogy a hagyományoknak megfelelően először a helyi óvoda és iskola gyermekei mutatják be műsorukat – majd fellép a helyi bázisú Alba RG, Grasics Anita és Bokányi Zsolt, a Magyar Királyi Kardforgatók Rendje, Horváth Elemér és Horváth Péter, akik nem először járnak itt. A fő attrakció a Republic lesz 20 órától, előzenekaruk a Szili és a Jazztelen, a Band of Streets pedig a színpadi beállás alatt gondoskodik majd a jó hangulatról.

A városrészben május 26-án, délelőtt 9-12 óra között zajlik majd az utcák közötti kispályás labdarúgó-bajnokság a Bébic utcai műfüves pályán – az eredményhirdetést a Közösségi Házban tervezik a mérkőzéseket követően.

A június 2-i Feketehegyi Summer Jam először kerül megrendezésre, Bosznai Péter, a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Központ vezetője elmondta, hogy a kezdeményezés a fiatalabb korosztályok megszólításának az ötletéből fakadt.  A jó hangulatú, kötetlen jellegű zenélés főszereplői a Tkyd, a Hősök és Sub Bass Monster hármasa. Kapunyitás 19 órától, a belépő a rendezvényre 1000 forint lesz.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >