Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Mentálhigiénés védőfaktorokról tartanak előadást
Mentálhigiénés védőfaktorokról tartanak előadást Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. május 30.
ImageKozma-Vízkeleti Dániel klinikai szakpszichológus tart előadást csütörtökön este a Hiemer-házban. A lelki egészségünket, jóllétünket befolyásoló mentálhigiénés védőfaktorokról szóló programot ajánlják szülőknek, pedagógusoknak, kapcsolatban élőknek vagy szingliknek egyaránt. Az előadás ingyenes, de regisztrációhoz kötött – minden érdeklődőt szeretettel várnak!

 

 

Ezen a héten folytatódik A család: ÉRTÉK, a gyermek: KINCS című előadássorozat. Május 31-én, csütörtökön 18 órakor az EGÉSZSÉGDOKK közhasznú alapítvány és drogambulancia, Serdülő Kríziscentrum – Gyermek- és ifjúságaddiktológiai gondozó szervezésében Kozma-Vízkeleti Dániel klinikai szakpszichológus, kiképző családterapeuta előadását hallgathatják meg az érdeklődők a Hiemer-házban.

A „Magas faktorszám” Mentálhigiénés védőfaktorok családban és más közösségekben című programot szülőknek, pedagógusoknak, család- és gyermekvédelmi szakembereknek, kapcsolatban élőknek és kapcsolatra vágyóknak vagy akár szingliknek ajánlják a szervezők.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött: a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges e-mail címen kell jelentkezni.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >