Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Színház, folk- és világzene a FEZEN-en
Színház, folk- és világzene a FEZEN-en Nyomtatás E-mail
Írta: FEZEN   
2018. május 31.
ImageA FEZEN fesztivál és a Budai Fonó Zeneház összefog. Kortárs színház, folk, világzene és táncház is szerepel az idei FEZEN-en helyet kapó Fonó Színpadon. A Zeneház és a Fesztivál összefogásából született új programhelyszínen fellép többek között a Boban Markovic Orkestar, a CSÍK zenekar, a Parno Graszt. Itt kap helyet a Ferenczi György és a Rackajam dalaira épülő Betyárjáték, de szerepel kortárs finn és magyar dráma is a kínálatban, az estéket pedig táncház zárja az új helyszínen.

 

 

A FEZEN és a Budai Fonó Zeneház összefogásából új programhelyszín született az idei székesfehérvári fesztiválra. A Fonó színpadon a színház, a folklór és a világzene is helyet kap. Olyan különlegességekkel találkozhatnak itt, mint a Cimbali Band, a Boban Markovic Orkestar, a CSÍK Zenekar, a Parno Graszt vagy akár a Ferenczy György és a Rackajam dalokra épülő Betyárjáték.

Mint Kovács Antal, a FEZEN főszervezője elmondta: "a koncepciónk az, hogy a fesztiválozók a második naptól minden nap láthassanak egy színházi előadást, hallhassanak egy igazán különleges koncertet és utána még egy hatalmasat bulizhassanak akár egy őrült koncert vagy egy táncház keretében. Ehhez igyekszünk egyedi atmoszférát is biztosítani, és persze rengeteg kocsmát, borászatot, éttermet. Ínyenceknek kötelező!"

A 21 éves fesztivált idén július 25-28. között rendezik Székesfehérváron. A fellépők között szerepel  Pitbull, a Helloween, a The Prodigy, a Mr. Big, az Enter: Shikari, Ákos, a Ministry, a Tankcsapda, Rúzsa Magdi és a Quimby is. A kedvezőbb ár és a biztos bejutás miatt is érdemes minél előbb beszerezni a belépőket. Június 18-ig élnek a mostani elővételes árak, a bérletek jelenleg 20.990 Ft-ba, a napijegyek 9.990 Ft-ba kerülnek, de korlátozott számban vannak még diákjegyek is. Jegyek kaphatóak országszerte a Ticketportál jegyirodáiban, vagy online a Tixa és a Ticketportal felületein.

 

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >