Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Építők napi majálist rendeznek szombaton
Építők napi majálist rendeznek szombaton Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. június 01.
ImageSzombaton rendezik a hagyományos Építők napi majálist a Vörösmarty Mihály Ipari Szakgimnázium és Szakközépiskolában. A színpadi műsorok között táncbemutatók, divatbemutató, zenés-énekes produkciók is lesznek, bográcsozásra várják a kisebb-nagyobb közösségeket, valamint egészségmegőrző szűrőprogramot is szerveznek. A rendezvényen adják át a Kiss József emlékdíjat.

 

 

Ma szakmai programmal kezdődik az Építők Napja hagyományos kétnapos rendezvénye. Építőipari témákban tartanak előadásokat a Vörösmarty Mihály Ipari Szakgimnázium és Szakközépiskola és az Arév Baráti Kör Egyesület tagjainak részvételével, és Vizsgaremekekből, azaz az iskola tanulóinak munkáiból nyílik kiállítás, amit a rendezvény mindkét napján meg lehet nézni.

Június 2-án, szombaton 10 órától Építők napi majálissal folytatódik a programsorozat a Vörösmarty Szakközépiskolában. A közösségi összejövetelen bográcsozásra várják a családokat, baráti társaságokat, a főzőhely-igényeket Kámán Bélánál kell jelezni a 30/979-1963-as telefonszámon. A színpadi műsorok között moderntánc- és aquafitness bemutatók, divatbemutató, zenés-énekes és verses produkciók is lesznek, valamint egészségmegőrző szűrőprogramot is szerveznek. A rendezvényt Nagy János, az ARÉV Baráti Kör Egyesület elnökségi tagja nyitja meg, és a nap folyamán adják át a Kiss József emlékdíjat.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >