Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Sportvasárnap a Belvárosban
Sportvasárnap a Belvárosban Nyomtatás E-mail
Írta: ÖKK   
2018. június 01.
ImageBajnokavatás és TESZ-futás is lesz vasárnap délután Székesfehérváron. Délután három órakor kapja meg a Videoton FC a bajnoki serleget és az aranyérmeket a Hotel Magyar Király előtti téren, délután öt órától pedig a Várkörút-Rákóczi úton várják a VII. Tiszta, Egészséges Székesfehérvárért tömegfutás egyéni és csapat indulóit.

 

 

A múlt heti Honvéd elleni győzelemmel már az utolsó forduló eredményétől függetlenül bebiztosította bajnoki elsőségét a Videoton FC. A hivatalos éremátadást most vasárnap tartják a Hotel Magyar Király előtti téren. Délután három órára várják a szurkolókat a térre, ahol a csapat megkapja a bajnoki serleget és az aranyérmeket.

A hivatalos ceremónia után a kivetítőn egy exkluzív videót láthatnak a szurkolók a 2017-2018-as szezonról! Később pedig mindenkinek lehetősége lesz közös fényképek készítésére a immár harmadszor Székesfehérvárra kerülő trófeával, de a legkisebbek kedvencével, Stoplival is készíthetnek közös fotót.

Szintén vasárnap, délután öt órától rendezik a VII. Tiszta, Egészséges Székesfehérvárért tömegfutást a Rákóczi úton. A TESZ-futás minden évben sok futót mozgat meg. Ahogy mindig, idén is lehet egyéniben, illetve csapatban is teljesíteni a választott távot, ami lehet 4,8 kilométer (3 kör a pályán) vagy 9,6 kilométer (6 kör).

A környezettudatos életmódot propagáló tömegfutáson idén is lesz egykörös Depónia-futás.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >