Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Várpalota várja a bokszrajongókat Nyomtatás E-mail
Írta: Eiler Judit   
2018. június 01.
A Felix Promotion parádés évadzáró profi bokszgálára készül szombaton a szabadtéri Thury-vár udvara helyett, az időjárás előrejelzésre való tekintettel, a várpalotai Gál Gyula Sportcsarnokban, ahol két ország klasszisai is kötelek közé lépnek. Az ellenfelek pedig 6 különböző országból érkeznek, Venezuela, Bosznia, Svédország, Horvátország, Franciaország és Olaszország.

 

 

A Magyarországon piacvezető ökölvívó rendezvényszervező vállalkozás ez alkalommal az amatőrként junior világbajnok, felnőtt Európa-bajnok és olimpikon Bacskai Balázsnak (6 győzelem, 0 vereség) osztotta a főszerepet, aki az egykoron szintén olimpiai részvevő venezuelai Jean Carlos Prada (36 győzelem, 6 vereség, 1 döntetlen) ellen húz kesztyűt 10 menetben.

A Felix Promotion mindig fontosnak tartotta a helyi közönség maradéktalan kiszolgálását, így a szombati gálán is kiemelt szerepet kapnak a térségben élő profi ökölvívók. A váltósúlyú magyar bajnok Törteli Balázs (14 győzelem, 2 vereség) a kecskeméti Horváth Richárd, míg az áprilisban debütált középsúlyú Hegyi Barnabás (2 győzelem, 0 vereség) a bosnyák Jasmin Dananovic (12 győzelem, 9 vereség) ellen lép ringkötelek közé. A Balatonalmádiban élő, amatőrként kétszeres Eb-érmes profi cirkálósúlyú magyar-bajnok Darmos József (10 győzelem, 2 vereség, 2 döntetlen) riválisa szintén Boszniából érkezik, Elvis Smajlovic (4 győzelem, 5 vereség, 1 döntetlen) személyében.

A bokszszerető közönség egyik nagy kedvence, a májusi bokszgálán visszatért középsúlyú Harcsa Norbert (9 győzelem, 1 vereség) újabb küzdelmét is láthatja majd a publikum. A fővárosi versenyző a horváth Frane Radnic ellen készül gyarapítani győzelmei számát.

A bokszgála nemzetköziségét tovább mélyíti a Várpalotán ringbe lépő három, a Felix Promotion-nel egyre szorosabb kapcsolatot ápoló román klasszis, Eronim Aradoaie, Cezar Juratoni és Flavius Biea.


A vállalkozás idei negyedik rendezvényét is a közszolgálati M4 Sport csatorna sugározza, szombaton, 22:30-tól. Még több információért kattintsanak a www.felixpromotion.com honlapra, valamint az exkluzív videós tartalmakért csatlakozzanak az iroda Facebook oldalához.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >