Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Szerdán kezdődik a Kégl György utca felújítása
Szerdán kezdődik a Kégl György utca felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. június 04.
ImageSzerdán elkezdődnek a rekonstrukciós munkálatok a Kégl György utcában. A munkavégzés idején a gyalogos közlekedés biztosított marad, viszont az utcában nem lehet majd gépjárművel várakozni, valamint korlátozzák a behajtást is. A parkolóbérleteket elfogadják a határos parkolási zónákban.

 

Június 6-án szerdán kezdődnek a Kégl György utca rekonstrukciós munkálatai: teljes szélességben felújítják, átépítik az út- és járdaburkolatot, valamint a vízi közműveket.

A munkavégzés idején az utcában megállási tilalmakat vezetnek be, a Budai út, valamint a Rákóczi út irányából az érintett útszakaszok zsákutcaként használhatók. Az utcába gépjárművel korlátozottan lehet behajtani: az építési munkálatokat végző járműveken kívül csak az ingatlanjaikra, valamint be- és kirakodás céljából hajthatnak be a lakók, illetve az áruszállítók.

A gyalogos megközelítést folyamatosan biztosítják, és a gépjárműveket érintő korlátozásokról a kivitelező naprakész tájékoztatást ad a lakóknak. A Kégl György utcára megváltott parkolóbérleteket elfogadják a határos parkolási zónákban.

A munkálatok elvégzésének idején kérik a lakosság és a gépjárművezetők fokozott figyelmét és türelmét!

 
< Előző   Következő >