Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Családi Hétvége Velencén Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. június 04.
ImageA fenti címen rendez egész napos eseményt a Velencei és Velencei-tó Környéki Nagycsaládosokért és Rászoruló Családokért Alapítvány 2018. június 10-én, vasárnap az Európa parkban.

 

 

Az egész napos műsorelemek (lovaglás, kézműveskedés, kígyó simogató, ugrálóvár, óriás jenga, kódfejtő szabaduló ládikák ajándékokkal és kirakodóvásár) mellett a Családi Hétvége fővédnöke, Koszti András polgármester 10.00 órakor esedékes megnyitó köszöntőjét követően indul be igazán az eseménykavalkád.

 
10.30-kor a Pitypangos Játékszín és az Árnyas Mesék Társulat közös produkciójának, "A Ravasz a Hiú és a két kismackó"-nak, majd 11.00 órakor a Szent István Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium és Szakközépiskola Zene tanodájának szakköre előadásában zenés, táncos összeállításnak tapsolhat a közönség. 14.00 órakor kerül sor a több órán át tartó "családi akadályverseny a VÖTE-vel" című program eredményhirdetésére, ezt követően Andi bohóc és a tombolasorsolás következik fél 3-kor, illetve 3-kor. Akinek nem sikerül magát felpörgetnie a korábbi programokkal, ott lesz még lehetőségként az esti Retro Utcabál a Sangria együttessel, 18.00 órakor. Ezzel zárulnak majd a programok a Velencei Családi Napon. - tájékoztatott Fekete Zsuzsanna főszervező, a Velencei és Velencei-tó környéki Nagycsaládosokért és Rászoruló Családokért Alapítvány vezetője.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >