Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Polgárőrök randevúztak a tóparton
Polgárőrök randevúztak a tóparton Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. június 04.
ImageAz idén Velence adott otthont a Fejér Megyei Polgárőr Nap eseményeinek, amelyen részt vett a megye valamennyi rendfenntartó szervezetének vezetője, illetve a polgárőrség több helyi, megyei és országos elöljárója. Az eseményen Fejér két tucatnyi aktív polgárőre és az ő munkájukat segítő személy kapott kitüntetést. Az egyik legmagasabb adható elismerést, a "Polgárőr Érdemkereszt" arany fokozatát Velence polgármestere, Koszti András vehette át.

 

 

 

- Meglepetés és jóleső érzés volt számomra, hogy Túrós András OPSZ-elnök úrtól ezt a jelentős kitüntetést vehettem át. Számomra nagyon fontos a közbiztonság, ezért a magam lehetőségeivel a jövőben is mindenben igyekszem segíteni a rendvédelmi szervek, így a polgárőrség munkáját. Köszönöm a rendkívül megtisztelő elismerést, s gratulálok minden kitüntetettnek! - mondta Koszti András.
 
 
 
 

Az eseményen tókerülő kerékpárversenyre, különféle bemutatókra, vetélkedőkre és főzőversenyre is sor került, a színpadon pedig különböző zenés-táncos produkcióknak tapsolhatott a szép számú közönség. A programzáró tombolasorsolás és a vetélkedők eredményhirdetése előtt a Csillag Születik egykori győztese, a kiváló dalénekes, Mészáros János Elek ragadtatta tapsra a megjelenteket.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >