Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Vakációváró színes programokkal
Vakációváró színes programokkal Nyomtatás E-mail
Írta: Csordás Csilla   
2018. június 09.
ImageVakációváró rendezvényre várta a családokat a Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központ. A szabadidős programok között a résztvevők választhattak a sport vagy a kézműveskedés között, valamint különféle bemutatók és koncert színesítette a tegnap délutánt a Palotavárosi Központi Parkban.

 

 

A nagy hőség ellenére a focikupára nevezett négy csapa már a megnyitó előtt lelkesen melegített a Palotavárosi Központi Park focipályáján, ahol a Sziget utcai és a Bory Jenő Általános Iskola diákjai, valamint Aba és Úrhida csapatai mérték össze tudásukat és gömbérzéküket. Az árnyas fák alatt helyet foglaló szurkolók mellett a kézműveskedéshez kedvet érzők origamizhattak vagy festhettek akár kavicsot. A rendőrség, a tűzoltóság és a mentők is jelen voltak, így a gyerekeknek lehetőségük volt belülről is megtekinteni, kipróbálni a járműveket.

A Székesfehérvári Család- és Gyermekjóléti Központ 2010 óta egy-két héttel a vakációt jelző startpiszoly ellövése előtt rendezi meg Vakációváró eseményét. Mint azt Tisztl Henrik intézményvezető elmondta, ezen a délutáni programon nemcsak az ügyfélkörüket, a velük kapcsolatban lévő, gondozott családokat várják, hanem mindenkit szívesen látnak. A nyári időszakban is gondoskodnak arról, hogy a gyermekek tartalmasan töltsék el napjaikat. „Munkatársaimmal az iskolai szünet ideje alatt is szeretnénk alternatívát nyújtani a hasznos szabadidő eltöltésre. Az igényekhez igazodva a klubban sportos, kreatív foglalkozások, állnak rendelkezésre. A családok örömmel veszik, hiszen a szülők itt biztonságban tudhatják gyermeküket, amíg ők dolgoznak.” Tisztl Henrik hozzátette, a nyári programokról, eseményekről a www.csaladesgyermekjolet.hu oldalon találnak részletes tájékoztatást az érdeklődők.

A tegnapi eseményre meghirdetett focikupán nemcsak a legjobb csapatot, de a gólkirályt és a legjobb kapust is egy-egy kupával jutalmazzák. A délutáni program az Idő van zenekar koncertjével zárult a Palotavárosi Központi Parkban.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >