Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Több utcában kezdődnek útburkolat-felújítási munkák hétfőn Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. június 11.
ImageTöbb utca burkolatának felújítása kezdődik meg június 11-én, hétfőn. A Géza utca Kadocsa út és Zsolt utca közötti szakaszán egy hónapon át tart a forgalomkorlátozás, addig a 24-es és 25-ös autóbuszjáratok terelőútvonalon közlekednek. A többi utcában a kivitelező a helyszínen tájékoztatja az ott élőket az aktuális forgalomterelésekről.

 

2018. június 11-én, hétfőn 09.00 órától a Géza utca Kadocsa út – Zsolt utca közötti szakaszán burkolat-felújítási munkálatok kezdődnek. A kivitelezés időtartama alatt – előreláthatólag egy hónapon át – egyirányúsítják  a Géza utca Kadocsa út és Zsolt utca közötti szakaszát a Karinthy utca irányába. Emiatt a 24-es és 25-ös jelzésű autóbuszjáratok a centrum irányába a Zsolt utca – Kadocsa út terelőútvonalon közlekednek.

Az autóbuszok számára ideiglenes megállóhely kerül kijelölésre; kifelé irányban: a Géza utca 49-51. szám alatti ingatlanok előtt - a Kadocsa út elnevezésű megállóhely kiváltására –, valamint befelé irányban: a Zsolt utcában a Géza utcai csomópont után – a Karinthy utca elnevezésű megállóhely kiváltására. Kimaradó megállóhelyek: a Centrum, illetve befelé irányban a Kadocsa út elnevezésű megálló.

Az Öreghegy irányából, a Pozsonyi út felől érkező gépjárművek számára terelőútvonalnak a Pozsonyi út – Berényi út – Kadocsa út útvonalat ajánlják a szakemberek.

Szintén június 11-től burkolat-felújítási munkálatok kezdődnek a Rozsnyói utcában, Sajó utcában, valamint a Túrózsáki úton. A kivitelezési munkálatok során forgalomkorlátozásokra, időszakos útlezárásokra kell számítani. Az érintett ingatlanok tulajdonosait, használóit a kivitelezők tájékoztatják az aktuális korlátozásokról, forgalmi rend változásokról.

Kérik a lakosságot és a gépjárművezetőket, hogy közlekedésük során a kihelyezett közúti jelzéseket fokozott figyelemmel kísérjék, és úti céljaik megközelítése során a felújítási munkálatokat vegyék figyelembe

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >