Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Nyári diákmunka a Polgármesteri Hivatalban Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. június 12.
ImageA Polgármesteri Hivatalban is lehet nyári diákmunkát vállalni: nappalin tanuló székesfehérvári, 16-25 éves fiatalok jelentkezhetnek elektronikus úton benyújtott pályázattal június 20-ig. Hivatalsegéd vagy segédmunkás munkakörökre várnak jelentkezőket, egy-egy teljes havi turnusra, napi hat órás munkaidővel.

 

 

A Polgármesteri Hivatalban is lehet nyári diákmunkát vállalni, ami kiváló tapasztalatszerzési és kereseti lehetőség a középiskolásoknak és a felsőoktatásban tanulóknak.  Hivatalsegéd –közreműködés iratok rendezésében, szállításában – vagy segédmunkás – bútorok, irodaszerek, kellékanyagok mozgatása – munkakörökre lehet jelentkezni, a fizetés bruttó 103.500 forint.

Azok a 16-25 éves székesfehérvári diákok jelentkezhetnek a programra június 20-a 16 óráig, akik nappali tagozaton tanulnak. A foglalkoztatás a július 1-31-ig vagy az augusztus 1-31-ig tartó turnusban, napi 6 óra munkaidővel, munkaszerződéssel történik. A turnusoktól eltérő időtartamra nem lehet jelentkezni.

A diákmunkára e-mailben lehet pályázni: a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges  címre hiánytalanul kitöltött és elküldött jelentkezési lappal és valamennyi melléklet csatolásával, tárgyként a „DIÁKMUNKA” szót kell beírni. Regisztrációval a Székesfehérvári Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályán (Piac tér 10. I. emelet információs pult) is jelentkezhetnek a diákok. Jelentkezési lapot lehet kérni a Városháza portáján (Városház tér 1.) vagy le lehet tölteni a www.szekesfehervar.hu oldalról. Csak a határidőben beérkezett, hiánytalan pályázatokat veszik figyelembe.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >