Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Forgalomkorlátozás lesz pénteken
Forgalomkorlátozás lesz pénteken Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. június 12.
ImageLezárják pénteken a Mátyás király körút érintett szakaszait a Zichy ligetnél a Helló, nyár! rendezvény idején. Déltől másnap reggelig terelőútvonalon közlekednek az országos-regionális és a helyi autóbuszok. Kérik a közlekedők türelmét és körültekintését.

 

Forgalomkorlátozások lesznek a „Helló, nyár!” rendezvény idején. Június 15-én, pénteken 12 órától június 16-án 8 óráig lezárják a Mátyás király körutat az Ybl Miklós utca csomópontban és a Dózsa György út - Várkörút csomópontban, valamint a Mátyás király körút - Zichy liget csatlakozásban. A Zichy liget ügyvédsor a Malom utca felől kétirányú zsákutcaként működik majd.

A forgalomkorlátozás érinti a menetrendszerinti autóbuszokat is:

Az országos és regionális autóbuszjáratok
közül a Mór - Zámoly, valamint Lovasberény irányába/irányából közlekedő járatok az Autóbusz-állomás - Budai út - Várkörút terelőútvonalon közlekednek.

A helyi autóbuszjáratokat érintő változások
:

„16”-os, „17”-es, valamint a „30”-as autóbuszvonal járatai mindkét irányban a Palotai út - Mészöly Géza utca - Zichy liget - Dózsa György út - Várkörút vonalon járnak. Kimaradt megállóhelyek: Szabadságharcos út (a „17”-es és „30”-as járatok esetében), Ybl Miklós lakótelep.

26”, „26A”, „26G”, „27” és „38”-as autóbuszjáratok módosított útvonala mindkét irányban: Palotai út - Mészöly Géza utca - Zichy liget - Dózsa György út - Szekfű Gyula utca. Kimaradt megállóhely: Ybl Miklós lakótelep. A külső végállomás irányba közlekedő járatok az Ybl Miklós lakótelep megállóhely helyett az Uszoda megállóhelyen, a belső végállomás felé közlekedő járatok pedig a Palotai úton lévő Gellért utca megállóhelyen állnak meg.

A terelésben érintett, külső végállomás irányába közlekedő helyijáratok a III. Béla király tér megállóhelyen nem állnak meg. A belső végállomás irányába közlekedő járatok számára a Mészöly Géza utcában ideiglenes megállóhely nem kerül kijelölésre.

A megnövekedett vonalhossz miatt a menetrendben meghirdetett időpontoktól 4-5 perces eltérések várhatók. Kérik az utazóközönség türelmét és körültekintését a közlekedés megtervezésében.


 

 
< Előző   Következő >