Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Hazaérkezett a KGB az angliai Bajnokok Ligájáról
Hazaérkezett a KGB az angliai Bajnokok Ligájáról Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. június 12.
ImageMeghívásos és nyílt versenyen is bemutatta barbecue készítési tudományát a fehérvári Katka Gergő Barbecue csapata az angliai Bajnokok Ligáján. A következő állomás Szlovénia lesz, majd irány a VB!

 

Nemrég írtam arról, hogy a Katka Gergő Barbecue (KGB) csapata nyerte meg a  Meat Smoke and Beer BBQ Competition nemzetközi viadalt.  A felső-ausztriai Welsben extrém körülmények között másodszor rendezték meg az említett megmérettetést. A nyílt versenysorozatra Magyarországról, Szlovákiából, Hollandiából, Németországból, Svájcból is érkeztek versenyzők a házigazda osztrákokon kívül. Összesen 17 csapat mérettette meg magát – bemutatva BBQ-készítési tudományát.

Hazaérkezett a KGB az angliai Bajnokok Ligájáról
Egy verseny, ami az ízekről szól (Fotó: Turanitz Gergely)

Köztük a KGB csapata is, amely összesített első hellyel megnyerte a Grand Champion címet, s így a valaha volt legeredményesebb magyar csapatként már a 6. helyre került a 2018-as európai ranglistán!

A „Katka Gergő Barbecue” elnevezésű formáció tagjai (Turanitz Gergely és kishúga, Turanitz Katalin valamint barátaik, Lencsés Zoltán és Loncsár András), e remek szereplés után most a meghívásos Brew 'n' Q-n sütögették a húsokat Angliában, ami egyben a „Bajnokok Ligája”-nak is számított, s Európa legjobbjai vettek részt rajta!

 

Hazaérkezett a KGB az angliai Bajnokok Ligájáról
A Bajnokok Ligáján járt a fehérvári KGB (Fotó: Turanitz Gergely)

 

A székesfehérvári csapat az angliai bemutatkozásra sok sütéssel / gyakorlással készült. S, hogy milyen eredmény született? Erre voltam én is kíváncsi, ezért gyorsan meg is kerestem Turanitz Gergelyt, amint megérkezett a budapesti reptérre.

 

Hazaérkezett a KGB az angliai Bajnokok Ligájáról
Hosszú és fárasztó volt az út (Fotó: Turanitz Gergely)

 

A csapat repülővel utazott Londonba, majd egy bérelt autóval a verseny helyszínére. A viadal dupla versenynek számított: az első nap meghívásos alapon szerveződött, ez volt a Bajnokok Ligája (vagy nevezhetjük Európa-bajnokságnak is). Ezen 24 csapat vett részt, s a fehérvári fiatalok csirkés étellel a 12. helyezést szerezték meg.

 

A cikk teljes hosszában elolvasható az alábbi linkre kattintva:

http://fmc.hu/2018/06/05/hazaerkezett-a-kgb-az-angliai-bajnokok-ligajarol/

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >