Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Vb: Egy ötössel kezdtek az oroszok Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. június 15.
ImageA házigazda orosz válogatott a harmatgyenge Szaúd-Arábia felett aratott 5-0-ás, könnyed sikerével kezdődött meg Moszkvában a 2018-as labdarúgó-világbajnokság.

 

 

A németek elleni felkészülési mecssen alaposan elfáradhatott a szaúdi egylet, mert a házigazdák ellen alig fejtett ki ellenállást, újra bizonyítva, hogy a létszámemelésnél legkevésébé az ázsiai kontinensnek lesz érdemes majd újabb kvótákat adni... Az oroszok sem vonhatnak le messzemenő következtetéseket ebből a győzelemből, igaz, az ő csoportjuk messze a leggyengébb, az egyiptomi uruguayi duó ugyan jóval erősebb a szaúdiaknál, ám a várhatóan Szalah nélküli "fáraók" ellen sem lenne nagy meglepetés a szbornaja győzelme. Uruguay az egyedüli erősnek nevezhető csapat ebben a négyesben.

 
A vb holnap az Egyiptom-Uruguay (14.00), a Marokkó-Irán (17.00) és a spanyol-portugál (20.00) meccsekkel folytatódik. Utóbbi lesz a világbajnokság első nagy rangadója, aki nyer, valószínűleg a csoportelsőséget is behúzza majd. A meccsket az M4 sportcsatorna közvetíti.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >