Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
Újra támad a strandidő Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. június 18.
ImageBár a mögöttünk hagyott héten volt egy kisebb lehűlés, ma már újra szebbik arcát mutatta az időjárás. Az előrejelzések szerint az előttünk álló napokban igazi strandidő lesz - hétfőn azért még várható kisebb zápor, zivatar -, kiváltképp a hét közepén, amikor 30 fok feletti kánikula várható, minimális csapadékkal, sok napsütéssel. Jelen állás szerint pénteken érkezik egy hidegfront, ami hoz némi lehülést és csapadékot, ám erre ne vegyünk mérget, várjuk meg legalább a szerdát, hogy hitelt érdemlő prognózist kapjunk...

 

 

Az Időkép előrejezése szerint Hétfőn nyugaton számíthatunk naposabb időre, máshol valamivel több felhő lesz az égen, néhol lokálisan egy-egy futó zápor, zivatar is kialakulhat. Sokfelé élénk, nyugaton erős, északnyugaton viharos lehet az északias szél. Hajnalban 14-19, napközben 26-31 fokra van kilátás. Kedden a napos idő mellett csak néhol alakulhat ki egy-egy rövid ideig tartó zápor, esetleg zivatar. A Dunántúlon és északkeleten továbbra is élénk, erős lehet az északias szél. A csúcshőmérséklet 27-32 fok között alakul.
 
Szerdán és csütörtökön többnyire napos, száraz, helyenként kissé szeles időre készülhetünk, számottevő csapadék nem valószínű. Egyre többfelé mérhetünk 30 fok feletti maximumokat.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >