Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Kedden kezdődik a Zombori út felújítása
Kedden kezdődik a Zombori út felújítása Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. június 25.
ImageKedden kezdődnek a Zombori út felújítási munkái. A munkálatok idején szakaszokban zárják majd le az utcát: elsőként a Zombori út Verseci utcai végétől a Zombori út 20. kapubejárójáig, valamint a lakótelepi út csatlakozása kerül lezárásra. A kivitelezés alatt a 17-es és a 22-es számú autóbuszok terelőútvonalon közlekednek. Kérik a lakosok és a közlekedők türelmét és megértését.

 

 

Június 26-án, kedden megkezdődnek a Zombori út közmű-rekonstrukciós és útburkolat-felújítási munkái a STRABAG Általános Építő Kft. kivitelezésében. A tervek szerint hét hónap áll a cég rendelkezésére, hogy befejezzék a felújítást (ez kedvezőtlen téli időjárás esetén módosulhat).

A munkálatok idején a Zombori utat 100-150 m-es szakaszokban zárják le teljes szélességben, az utca további szakaszait zsákutcaként lehet majd használni. Az egyes lezárási szakaszokról a lakókat a kivitelező írásban értesíti.

Az első szakaszként június 26-án, kedden 8 órától  a Zombori út Verseci utcai végétől a Zombori u. 20. kapubejárójáig, valamint a lakótelepi út csatlakozása kerül lezárásra. 

A munka teljes idején a 17-es és a Könnyűfémműt érintő  22-es számú autóbuszok a Zombori út helyett a Topolyai út – Verseci út – Topolyai út útvonalon közlekednek. A városból kifele tartó buszok a Zombori út (Budai út) megállóban és a Verseci úton (Könnyűfémmű), míg a centrum felé közlekedők a  Verseci út (Könnyűfémmű) után a Budai út (Donát u.) megállóban állnak meg.

Kérik a lakosság és az utazók megértését és türelmét, a kisgyermekek fokozott felügyeletét, valamint felhívják a figyelmet, hogy a korlátokkal lezárt munkaterületen nem lehet közlekedni.

 
< Előző   Következő >