Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Felújították a Túrózsáki utat
Felújították a Túrózsáki utat Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. július 20.
ImageElkészült a Túrózsáki út felújítása: a Városgondnokság ÚT 2017-19. programjának keretében újult meg a burkolat. A műszaki átadáson jelen voltak Deák Lajosné és Östör Annamária önkormányzati képviselők.

 

A main napon átadták a felújított Túrózsáki utat. A beruházással, - amely Városgondnoksága ÚT 2017-19. programjának keretében jött létre- a Túrózsáki út, a Berényi út és az Aszalvölgyi árok közötti szakasz kapott új burkolatot.

A kivitelezést az ORINOCO’2002 Kft. végezte, a munkálatokat június elején kezdték meg. Sor került a szegélyek cseréjére, felújították a járdát és útburkolatot, valamint a burkolt árkot, a csapadékvíz-elvezetés megoldásával.

Deák Lajosné
önkormányzati képviselő elmondta, hogy a városrészben számos beruházás történt és van jelenleg is folyamatban. Ez a felújítás a Túrózsáki Szabadidőközpontba érkezőknek kényelmes parkolást biztosít, illetve az útfelület, a járda és a csapadékelvezető árok is megújult.

Az öreghegyieknek fontos ez a beruházás, hiszen most már lassan minden bevezető út kulturált megközelítést tesz lehetővé a városrészbe, mondta Östör Annamária önkormányzati képviselő. Az út végén kimaradt egy kisebb szakasz, amit a tervezés alatt álló Fiskális út felújításánál mindenképpen újra kellene bontani - ezt szerették volna elkerülni.

 

A beruházás számadatokban:

aszfaltburkolat (járda): 1.145 m²
aszfaltburkolat (út): 2.332 m²
szegélyek: 1.267 fm
burkolatjelfestés: 172,7 m²
burkolt árok felújítása: 84 fm

A beruházás bekerülési költsége: bruttó 54.675.314 forint


 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >