Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kék hírek arrow Egy hét alatt 10 ezer látogató – Óriási siker a dinó-kiállítás Szegeden
Egy hét alatt 10 ezer látogató – Óriási siker a dinó-kiállítás Szegeden Nyomtatás E-mail
Írta: Hegedűs Anita   
2018. július 23.
Egy hét alatt túllépte a 10 ezres látogatószámot a szegedi Móra Ferenc Múzeum dinoszaurusz-kiállítása. Nyitáskor sorok kígyóznak a bejárat előtt, majd egész nap folyamatosan érkeznek a látogatók.

 

 

Óriási siker a Móra Ferenc Múzeum dinoszaurusz-kiállítása: egy hete nyitotta meg kapuit a tárlat, és máris túllépte a 10 ezres látogatószámot. Főként kisgyermekes családok, nagymamák-nagypapák és unokák érkeznek megismerkedni a Móra Ferenc Múzeum dinóival.

 

dino_erkezes_02

 

A múzeum előtti dinókkal egész nap fotózkodnak az érdeklődők. Az épületen belül is egész nap nagy a mozgás: nyitáskor még mindig sorok várnak a belépésre, majd egészen zárásig folyamatosan érkeznek a lelkes látogatók.

A kiállítás legnagyobb sikere a mozgó-hangot adó T-Rex robot, a felvehető dinoszaurusz-ruha, valamint a kipróbálható „dinó-mobilok”.

 

dino_erkezes_03

 

A nagy érdeklődés miatt hosszabbított nyitva tartást vezettek be a Móra Ferenc Múzeumban és a Fekete házban is: minden csütörtökön és szombaton este 8-ig tart nyitva a két kiállítóhely. A múzeumban főként a dinók, míg a Fekete házban a sokmilliárdos értékű ősi arany- és ezüstkincsek várják a látogatókat.

 

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >