Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Töretlen bizalom
Töretlen bizalom Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. január 15.

ImageA tegnapi napon egyes sajtóorgánumok minden alapot nélkülöző információkat jelentettek meg az Alba Volán állítólagos edzőkérdéséről. A valóság ezzel szemben az, hogy - ahogy a szezon folyamán eddig is - a klub bizalma töretlen Ted Sator iránt. - Az Alba Volán minden játékosa, szakmai vezetése és menedzsmentje is azon dolgozik teljes erőbedobással, hogy a szezon előtt kitűzött célt, a rájátszásba kerülést elérje.

Ugyan erre az esélyek lecsökkentek az elmúlt hetekben, de ameddig csak elméleti eshetőség is van playoffba jutásra, addig senki sem adja fel az álmait. Együtt erősek vagyunk - együtt vagyunk erősek.

A klub vezetése, a szakmai stáb, a játékosok és a szurkolók egymásba vetett bizalma alapozhatja meg az előttünk álló mérkőzések sikeres megvívását. Ezt minden érintett tudja is és vallja is. Szurkolóink kitartó biztatásából, töretlen támogatásából a klub minden vezetője, edzője, játékosa erőt merített a legnehezebb lélektani pillanatokban is.

Éppen ezért a ponthátrányunk nehéz helyzetében nem a széthúzás, a bűnbakkeresés, hanem az összekapaszkodás, egymás képességeinek és szakértelmének az elismerése jellemzi az Alba Volánt. Így szó sincsen arról, hogy akárcsak felmerült volna az edzőváltás lehetősége.

Egy teljes kör hátravan a hatból, bőven van tehát még lehetőség a pontok számának gyarapítására. Az EBEL-szereplést követően pedig a magyar bajnoki rájátszásban várnak kihívások a csapatra. A klub menedzsmentje éppen ezért mindennemű teljesítményértékeléssel és erre épülő következtetéssel megvárja a szezon befejeztét.

"Az Erste Bank Liga küzdelemsorozata jelenleg is zajlik, egyáltalán nem aktuális tehát a szereplésünk értékelése és bármilyen személyi konzekvenciák levonása. A szezon folyamán egyszer sem merült fel az edzőváltás kérdése, így most sem. Ted Sator vezetőedző és a szakmai stáb a klub menedzsmentjének bizalmát élvezi. Munkájuk értékelésére a szezon végén kerül sor, amikor is a következő idény előkészítése megkezdődik." - nyomatékosította Ocskay Gábor, szakosztályvezető.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >