Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Vidi: félúton a bravúr felé
Vidi: félúton a bravúr felé Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. július 26.
Image0-0-ra végzett az esélyesebb bolgár Ludogorec otthonában, így teljesen reális továbbjutási esélyekkel várhatja a jövő szerdai, felcsúti visszavágót a MOL Vidi labdarúgó csapata a Bajnokok Ligája 2. selejtezőkörében.

 

A találkozó jelentős részét végig támadta a bolgár kirakatcsapat, ám a fehérvári védelem Kovácsik kapussal az élen, remekül állt a lábán. Amikor pedig nem, akkor jött Fortuna... A lényeg, hogy minden a visszavágón, hazai közönség előtt dől el. A továbblépéshez persze gólt is kellene rúgni, a ma látott produkció pedig ebben a tekintetben igen vékonyka volt.

 
Marko Nikolics eleve a biztonságos játékhoz megfelelő kezdőcsapatot küldött harcba Razgradban, így az a ritka eset fordult elő, hogy a gárda vezére, támadójátékának szervezője, egyben a legutóbbi szezon házi gólkirálya, Lazovics, a szintén gólerős Stefan Scsepovics és az egyébként ugyancsak stabil kezdőnek számító Pátkai a kispadon ücsörgött, s csak az utolsó 20 percben állt be.
 
Azt most megmutatta a Vidi, hogy a védekezése még BL-szinten sem kutyaütő, a visszavágón azonban azt is be kell bizonyítania, hogy előrefelé ugyancsak megvan benne a megfelelő potenciál. A mindent eldöntő felcsúti meccs augusztus 1-jén, szerdán 20.00 órakor kezdődik a Pancho Arénában.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >