Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Könnyed nyáresti szórakozás
Könnyed nyáresti szórakozás Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. július 27.
ImageAugusztusban is folytatódnak a könnyed nyáresti szórakozást ígérő programok a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Központban. Ezúttal három zenei műsort visz színpadra Horváth Elemér „Emi” és vendégei.

 

A nagy sikerű nyári színházi előadások után sem marad program nélkül a fehérvári közönség a Feketehegy-Szárazréti Közösségi Központban. A szervezők sajtótájékoztatót tartottak a szabadtéri színpad július végi és augusztusi program kínálatáról.

Szigli István Feketehegy-Szárazrét önkormányzati képviselője a Nyári színház értékeléseként elmondta, hogy nagyon sikeres szezont tudhatnak maguk mögött, hiszen négy estén át tartó teltházas előadásokon vannak túl. „Pár nap szünet után folytatódnak a programok: három zenés műsort láthat a közönség július végén és augusztus elején a szabadtéri színpadon. A januári, Vörösmarty Színházbeli nagysikerű bemutató után a Kultúrudvarba jön Horváth Elemér, Horváth Péter és Buch Tibor közös előadása, az Eszencia. Látható lesz emellett a Bor, Mámor, Szerelem is, de egy új műsorral is készülnek Elemérék, amelynek a Nyáresti Orfeum címet adták.” - jegyezte meg Szigli István. A képviselő kitért a Közösségi Központ egyéb programjaira is: a júliusi első turnus után, augusztus 11- 17. között ismét sporttábort tart a Feketehegy-Szárazrét Sport- és Szabadidős Egyesület, amelyre még korlátozott számban várják a gyerekek jelentkezését.

„Július 31-én és augusztus 1-jén az Eszencia, avagy a zene öt árnyalata című estét hozzuk el testvéremmel, Horváth Péterrel és Buch Tiborral a Közösségi Központ színpadára. Az előadás dalai között megtalálható öt árnyalat az általunk játszott zenei stílusokra ­­– a komolyzenére, filmzenére, operettre, musicalre és magyar nótákra – utal. Az újdonság, amelynek a bemutatója a szabadtéri színpadon lesz, a Nyáresti Orfeum címet viseli.” - mondta el a darabok társrendezője, Horváth Elemér. A művész hozzátette, hogy a darab szervezésében és életre hívásában Szigli István segített. A már nevében is beszédes, könnyed nyáresti szórakozást ígérő, az Orfeum hangulatát megidéző előadásban közreműködnek a Step and Style stúdió táncosai és az Arconic férfikórusa is.

Kiss Dorottya, A Szabadművelődés Háza igazgatója elmondta, hogy nagyon sok jegyet eladtak már elővételben, de korlátozott számban még elérhetőek a belépők. Az érdeklődők a Közösségi Központban és A Szabadművelődés Háza gazdasági irodájában válthatják meg jegyeiket az előadásokra.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >