Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Telefont és ajándékcsomagot nyerhetnek a gyerekek
Telefont és ajándékcsomagot nyerhetnek a gyerekek Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. július 30.
ImageA nyári vakáció egészséges eltöltésével kapcsolatos rajzpályázatot hirdetett a székesfehérvári székhelyű PatikaPlus Gyógyszertárak csoportja. Az alkotásokat augusztus 31-ig lehet beküldeni, a pályázó gyerekek értékes ajándékokat nyerhetnek.

 

Az „Én így töltöm a nyári szünetem” című pályázatot 6-14 éves és 15-18 éves korcsoportokban hirdették meg, mindenki egy-egy alkotással nevezhet. A kezdeményezés kiemelt célja az egészséges életmód népszerűsítése, így az ábrázolásokban érdemes minél inkább hangsúlyozni azt, hogy a gyerekek egészségesen étkeznek és sportolnak a vakáció alatt is.

A részvételhez a rajzokat augusztus 31-ig kell beküldeni a Az email cím védve van a spam botoktól, a megtekintéséhez a JavaScript bekapcsolása szükséges email címre, ezután feltöltik azokat a PatikaPlus Facebook oldalára, ahol szavazni lehet rájuk. Kategóriánként öt-öt, a legtöbb szavazatot elérő alkotást díjazzák majd. A nyerteseket mobiltelefonnal, és az Alba Fehérvár kosárlabdacsapat által felajánlott ajándékcsomaggal jutalmazzák.
 
A pályázattal kapcsolatos egyéb tudnivalók megtalálhatóak a www.patikaplus.hu weboldalon is.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >