Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Elindult az Alba Regia Feszt a Bartók Béla téren
Elindult az Alba Regia Feszt a Bartók Béla téren Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. július 31.
ImageA Váczi Eszter és a Quartett nyitotta az idei Alba Regia Fesztet. Az eső miatt az eredetileg a Szent István Király Múzeum Díszudvarára tervezett koncertet végül a fedett színpaddal rendelkező Bartók Béla térre költöztették a szervezők, itt lép fel a nyitónap mind a négy előadója.

 

 

A Bartók Béla téren nyitotta az idei Alba Regia Fesztet Váczi Eszter és a Quartet. Az eredetileg a Szent István Király Múzeum Díszudvarára hirdetett koncertet az eső kényszerítette a fesztivál fedett nagyszínpadára. A költözés végére szerencsére az eső is elállt, így a közönség is önfeledten élvezhette a Váczi Eszter és a Quartett magyar nyelvű szerzeményeiből összeállított műsorát.

Az este többi fellépője is a Bartók Béla téren kapott helyett. Váczi Eszterék után a magyar származású, de az Egyesült Államokban élő blues gitáros, énekes, zeneszerző, producer Little G Weevil lépett színpadra, aki számos siker mellett 2013-ban megnyerte az International Blues Challange nemzetközi blues zenei versenyt is.

A jazz, funk és blues zene szerelmeseit egészen szerda estig várják a szervezők Székesfehérvár belvárosában. Az ingyenes koncertek mellett a gasztronómia is megjelenik a fesztivál kínálatában, környékbeli borászatok és remek BBQ-ételek közül válogathatnak a látogatók. A részletes program elérhető a fesztivál honlapján: http://www.albaregiafeszt.hu/program/

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >