Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Tanulj te is Fehérváron!
Tanulj te is Fehérváron! Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. augusztus 01.
ImageA 2018/19-es tanévben már három egyetem várja a hallgatókat Székesfehérváron. A 350 már felvételt nyert nappali tagozatos gólya mellé a Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusa, az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kara és a Kodolányi János Egyetem számos szakra várja a pótfelvételi eljárás során is a jelentkezőket.

 

A múlt hét szerdai felvételi eredmények kézhez vétele után sem szabad csüggednie senkinek, hiszen augusztus 6-án, hétfőn éjfélig még van lehetőség a pótfelvételi eljárás keretében számos intézmény képzéseire leadni a jelentkezést. Székesfehérváron immáron három egyetem várja ­­– a már 350 felvételt nyert nappalit tagozatos elsős mellé – a gólyákat szeptembertől.

A Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusa kínálatában a gazdálkodási és menedzsment alapszak (duális formában is), a pénzügy és számvitel alapszak (duális formában is), a turizmus-vendéglátás alapszak (duális formában is), a sportközgazdász mesterszak (duális formában is), valamint a regionális és környezeti gazdaságtan mesterszak (levelező) képzései szerepelnek.

Bővebb információ: http://uni-corvinus.hu/gkar/felveteli 

Az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar pótfelvételi kínálatában a földmérő és földrendező mérnök, a műszaki menedzser (duális formában is), a villamosmérnök (duális formában is), a gépészmérnöki (duális formában is) alapszakok, a mérnökinformatikus (hálózati informatika) felsőoktatási szakképzés nappali, valamint a földmérő és földrendező mérnök BSc, villamosmérnök BSc levelező és mechatronikai mérnök MSc levelező munkarendű képzései találhatóak meg.

Bővebb információ: http://www.amk.uni-obuda.hu/index.php/hu/karunk/hirek/793-potfelveteli-2018

A 2018. augusztus 1-től egyetemi státuszt nyert Kodolányi János Egyetem is várja a jelentkezőket a pótfelvételi eljárás keretében. Az újdonsült egyetem székesfehérvári képzési helyszínnel 7 alapszakot jelölhetnek meg a leendő hallgatók: az előadóművészet, az emberi erőforrások, a gazdálkodási és menedzsment, a közösségszervezés, a nemzetközi tanulmányok, a szociális munka és a turizmus-vendéglátás szakok közül választhatnak a jelentkezők.

Bővebb információ: https://www.kodolanyi.hu/felveteli/  

A pótfelvételi eljárásban a hallgatók jelentkezésüket tehát egyetlen felsőoktatási intézmény egyetlen képzésére adhatják le, és jelentkezni kizárólag az E-felvételi rendszerében lehet. A fent említett eljárás keretében csak azok a leendő hallgatók jelentkezhetnek, akik az általános felvételi eljárás során egyetlen megjelölt képzésre sem kerültek be vagy, akik az általános felvételi eljárásban nem nyújtottak be jelentkezést. Előzetes információk szerint a pótfelvételi ponthatárait augusztus 28-án hirdetik ki. Az eljárásról, határidőkről bővebben a https://www.felvi.hu/ oldalon található információ.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >