Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Egyedülálló kerékpáros futam Székesfehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. augusztus 03.
ImageA Tour De Hongrie futamával folytatódik a sportnyár Székesfehérváron augusztus 16-án. A fantasztikus látványosságnak ígérkező sportesemény versenyzői a második szakaszban két kört tesznek meg a városban, a befutót követően a díjátadó ceremóniát a Zichy színpadon rendezik meg.

 

 

A Tour De Hongrie kerékpárverseny látványos futama augusztus 16-án halad át Székesfehérváron. Augusztus 14-én Siófokon indul és  augusztus 19-én Budapesten ér véget Magyarország legnagyobb kerékpáros eseménye. A keddi prológ, majd a szerdai első, balatoni szakasz után csütörtökön a Velence – Székesfehérvár szakasz végét nézhetik meg a sportbarátok, várhatóan 17.20 órától.

A versenyzők idén két kört tesznek meg a városban. A beérkezés és a körpálya a következő útvonalon halad: Zámoly felől – Mészáros Lázár utca – Havranek József utca – Szent Vendel köz – Móri út – Dózsa György út (célegyenes) – Várkörút – Budai út – Kisteleki utca – Tompa Mihály utca – Fecskepart – Havranek József utca. A befutót 17.45 órára tervezik, majd a Zichy színpadon ezt követően a díjátadó ceremóniát nézheti meg a közönség. A célterületen kerékpáros bemutatókkal és gyerekprogramokkal készülnek a szervezők.  A versenyt az Eurosport televíziós csatorna is közvetíti élőben 16-18 óra között.

A szakaszt érintő útvonalat a futam idejére lezárják, a forgalom-korlátozásról a rendezvényt megelőzően részletes információkat adnak a szervezők a lakosság és a közlekedők számára. 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >