Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Szeptembertől újoncokat is várnak a fehérvári kempósok! Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta - FMC   
2018. augusztus 16.
ImageMozgalmas volt az elmúlt egy év a Székesfehérvári Kempo Sport Egyesület életében. A mögöttünk lévő 12 hónap csodás világbajnoki érmekkel és sikeres öv-vizsgákkal ajándékozta meg a sportolókat.

 

 

Nincsen okuk panaszra a Székesfehérvári Kempo Sport Egyesület tagjainak, hiszen az elmúlt egy évben is bebizonyították, hogy milyen jó harcosokká tudtak válni kitartásukkal, szorgalmukkal – és persze kiváló vezetőik irányításának köszönhetően. A sportolókat az 5 danos Gáncs Ferenc és a 3 danos fekete öves mester, Polgár Tamás készítette fel a versenyekre.

Következő szombati: a címét még nem tudom :D
Ők is a Székesfehérvári Kempo Sport Egyesületben edzenek

Nézzük is át az elmúlt egy évet: A kempokák tavaly szeptemberben egy Global Grappling Bajnokságon remekeltek Hatvanban. A versenyen földharc kategóriában Burián Bence a dobogó harmadik, Burián Bendegúz pedig a második fokára léphetett fel.

 

Következő szombati: a címét még nem tudom :D

 

Következő szombati: a címét még nem tudom :D
Burián Bence és Burián Bendegúz is dobogóra lépett a Global Grappling Bajnokságon

A soron következő rendezvény a IV. Katana Kupa volt Tápiószentmártonban, ahol a klubot Király Nikolett, Burián Bendegúz, Koza Márk, Tombácz Tamás, Gesztesi Ádám képviselte. A fehérvári csapat összesen 10 arany, 9 ezüst és 4 bronzérmet szerzett különböző versenyszámokban.

Következő szombati: a címét még nem tudom :D
10 aranyat, 9 ezüstöt és 4 bronzérmet szereztek a fiatalok

Aztán jött  a UWSKF European Open Championship, mely nagy lépést jelentett a hazai és a nemzetközi életben, mert ez volt az első verseny (UWSKF Sport Kempo European Open and Hanshi Cup Európa kupán) a szövetség megalakulása óta. Ezen a versenyen is megmutatkozott, hogy milyen jól össze tudnak dolgozni a magyar kempósok.

A versenyen 620 versenyző indult, 2000 kategória nevezést adtak le. Az induló országok voltak: Anglia, Franciaország, Szlovákia, Románia, Portugália, Ukrajna, Libanon, Irán, Banglades, Nigéria, Olaszország, Marokkó, Románia, Csehország, Magyarország.

A Székesfehérvári Kempo SE tagjai is kiemelten készültek a versenyre, amely a 2017-es év utolsó megmérettetése volt. A kempokák nagyon sikeresen szerepeltek a küzdelmi és technikai számokban egyaránt.

 

A cikk folytatása elolvasható az alábbi linke kattintva:

http://www.fmc.hu/2018/08/11/szeptembertol-ujoncokat-is-varnak-a-fehervari-kemposok/

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >