Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
A Linz ellen lehet folytatni a jó sorozatot Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2009. január 18.

ImagePénteken este az Alba Volán nagyon kemény mérkőzést vívott az Olimpija Ljubljanával, amelyet tartalékos összeállításban is megnyert. A Linz ellen a jó teljesítmény megismétlésében bízik a szakmai stáb.

"Nagyon szűk kerettel tudtunk csak kiállni, de a fiúk szíve a helyén volt. Talán több gólhelyzete volt az ellenfélnek, de ebben a sportágban, ha nem lősz gólt, amikor lehetőséged van rá, megvan a veszélye, hogy nagy árat fizetsz érte." - emlékeztetett az alapigazságra Énekes Lajos, pályaedző.

A szakmai stáb az egész csapattal elégedett volt. "A védőmunkánk kitűnő volt, amikor pedig mégis átjátszották a hátsó alakzatunkat, Szuper Levente hárított bravúrral. Figyelembe véve, hogy a teljes második csatártriónk hiányzott, a támadóteljesítményünkre semi panasz nem lehet, hiszen háromszor is betaláltunk az adódó kevés helyzetünkből." - tette hozzá a szakember.

A szakvezetők abban bíznak, hogy a beteg (Kovács Csaba, Nathan Martz, Benk András) és a sérült (Jason Guerriero) játékosok közül néhányan visszatérhetnek a jégre vasárnap, a Linz ellen. "Abban is reménykedünk, hogy senki mást nem dönt ágynak a betegség időközben." - mondta Énekes Lajos.

A csapat nagy része szombatra pihenőt kapott, csak a fiatal játékosok vettek részt egy átmozgató edzésen. A végső összeállítást a vasárnap délelőtti edzést követően hirdeti ki Ted Sator, de az már most biztosnak látszik, hogy a kezdőkapus Szuper Levente lesz. Legutóbb vereséget szenvedett az Alba Volán a Linztől, de a pályaedző hisz abban, hogy vasárnap egészen másfajta eredmény születik majd.

"Tudjuk jól, hogy lényegesen jobban tudunk játszani, mint tettük azt Linzben. Ismerjük a kulcsembereinket, de a múltkor nem sikerült őket megakadályoznunk a gólszerzésben. Ha olyan elszántak lesznek a fiúk, mint kedden és pénteken, jó esélyünk van a győzelemre." - bizakodott Énekes Lajos.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >