Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow Színházak Éjszakája az Újszínházban
Színházak Éjszakája az Újszínházban Nyomtatás E-mail
Írta: Bata Zsuzsa   
2018. augusztus 22.
ImageAz Újszínház idén is nyitott szívvel és nyitott kulisszákkal várja látogatóit a Színházak Éjszakáján. Ezen a rendhagyó színházlátogatáson számos nagyszerű programmal lepik meg a nagyérdeműt.
 
 
A színház közleménye:
 
Ízig - vérig bennfentesek kalauzolják végig vendégeinket a színházban, ahol ezen az egyetlen napon mindent megmutatunk, pincétől a padlásig. A különös kiránduláson társulatunk neves művészei vezetik körbe a közönséget.
 
A kulisszajárás 14:00 órától folyamatosan, 20 fős turnusokban történik.
 
16:00 órától a Bubik István Stúdiószínpadon egy felújító próbába kukkanthatnak bele az érdeklődők: az Esztergályos Cecília, Tordai Teri és Bordán Irén szereplésével, Dörner György által rendezett darabot tavaly mutattuk be, azóta töretlen a sikere.
 
17:00 órától bárki összemérheti erejét színészeinkkel: darts, csocsó pingpong, sakk, színezés vagy akár keresztrejtvény fejtésében is kiállnak a nagyérdeművel társulatunk tagjai.
 
18:30- tól a Stúdiószínpadra várunk kicsiket és nagyokat egyaránt: az Újszínház idén mutatja be Csukás István, A nagy ho-ho-ho- Horgász című mesejátékát. Ezen alkalomból a szerzővel, a rendezővel és a szereplőkkel is találkozhat a nagyérdemű apraja - nagyja, sőt a híres horgászdalt is elénekelhetik közösen az alkotókkal.
 
Este pedig beindul a buli, 20:00 órától az Újszínház Színészzenekara neves vendégekkel kiegészülve gondoskodik arról, hogy a hangulat a tetőfokára hágjon.
 
Várunk mindenkit szeretettel szeptember 22-én az Újszínházban!
Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >