Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Két mérkőzés, két 1-0-s győzelem Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvár FC   
2009. január 18.

ImageSzombaton délelőtt 11 órakor két csapatunk is pályára lépett, az A-csapat a Sóstói Stadion műfüves pályáján fogadta a Paksot, míg a másik társulat Felcsúton, a helyi NB II-es gárdánál vendégeskedett. Nem csak a kezdési időpont, az eredmény is azonos lett: mindkét Vidi 1-0-ra győzött. A Fehérváron játszók kitűnően előkészített pályán fogadták a szintén élvonalbeli vetélytársat. A Fehérvár szinte a kezdősípszótól fölényben játszott, úgy tűnik, az új játékosokkal a csapat tavasszal, sokkal átütőbb támadó játékra lehet képes.

A Vidi három-négy igazán ígéretes helyzetet is kialakított ebben a játékrészben – kár, hogy nem sikerült a befejezés.  

A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy Varga István két mezőnyjátékos-tartalékkal készült a meccsre, azután sérülések miatt, hármat is kellett volna cserélnie. A meghúzódott Pavlisics helyére még az első félidő hajrájában Lattenstein állt be (ez némi átszervezést is magával volt, a képünkön is látható, végig jól játszó Kulcsár átkerült a bal oldalra), majd a szünetben a valószínűleg bal kezének kisujját törő Radovicsot a fiatal, horvát, Buljabasic váltotta.

A második félidő elején, a nagyon hasznosan futballozó Olekszandr Tkacsuk bokasérülést szenvedett, nem is tudta folytatni a játékot. Sebők (Filipovics, 46.) – Andics, Radovics (Buljabasic, 46.), Horváth, Mohl – Kulcsár, Farkas, Tkacsuk, Pavlisic (Lattenstein, 38.) – Sitku, Alves összeállításban játszó csapatunk így a második negyvenöt percben gyakorlatilag végig emberhátrányban iparkodott – de így is nyerni tudott, miután Marko Andics a 68. percben Kovács hálójába bikázott egy huszonöt méteres szabadrúgást.

 Felcsúton a Sándor István – Bekő Balázs irányította B-csapat Halasi – Lázár, Koller, Bencze, Romero – Nagy, Kocsis, Sifter, Elek – Lelkes, Simek összeállításban kezdett. A szünetben Halasit Czirjék Zoltán váltotta a kapuban, majd a 60. percben Simek helyett Kaiser Balázs, Kocsis helyett pedig Csobánki állt be. Ez a gárda is jó meccset játszott, bár tény, hogy a jeges pályán sokat csúszkáltak a játékosok, és ez alaposan megnehezítette az (össz)játékot. Fehérvárhoz hasonlóan, Felcsúton is a második félidő derekán sikerült a győztes gólt megszerezni, Nagy Dani szögletét Sifter Tamás fejelte a hálóba.

A hetet tehát jól záró keretre szerdán újabb edzőmérkőzések várnak: az A-csapat ebédidőben, Győrben, az ETO-nál vendégeskedik majd, míg a B-csapat délután 5-kor, Sóstón, a Hévízt fogadja.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >