Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Vidi: rekordösszegért Hodzic érkezik
Vidi: rekordösszegért Hodzic érkezik Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. augusztus 28.
ImageA MOL Vidi FC hétfőn délután hivatalosan is bejelentette, amit már korábban tudni lehetett horvát forrásoknak köszönhetően; Fehérváron folytatja pályafutását a Dinamo Zagrebtől érkező, 23 éves bosnyák támadó, Armin Hodzic.

 

 

A válogatott játékos a horvát elitcsapatban összesen 111 tétmeccsen 51 alkalommal talált be az ellenfelek kapujába, tehát igen komoly gólérzékenységgel rendelkezik. 2015-ben két Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen is szerepet kapott, a görög Olympiakos ellen idegenben eredményes is volt. A bosnyák válogatottban eddig öt alkalommal lépett pályára. A hivatalos közlemény nem tér ki a szerződés időtartamára, csak annyit tudni, hogy hosszútávú kontraktust kötöttek Hodziccsal, aki - meg nem erősített hírek szerint - magyarországi rekordért, 2,2 millió euróért érkezett a bajnokcsapathoz.

 
A szép reményű csatár játszott már idén a Dinamóval a BL-selejtezőjében, így a főtáblás küzdelmekig nem léphet pályára Vidi mezben. Bemutatkozására várhatóan a Fradi elleni NB I-es szuperrangadón kerülhet sor szeptember 2-án, vasárnap este (kezdés: 18.00), a Groupama Aréában. Ott mindjárt szükség is lenne a gólerősségére, mivel, ha a Vidi kikap, nagyon komoly hátrányba kerül legfőbb riválisával szemben.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >