Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Csőtörés utáni javítás és forgalomkorlátozás lesz a „kis” Budai-n Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. augusztus 29.
ImageJavítási munkálatok kezdődnek egy korábbi csőtörés miatt a Budai út Vörösmarty tér és Várkörút közötti bevezető szakaszán. Az ideiglenes korlátozások, forgalomterelések várhatóan egy hétig tartanak majd.

 

 

Augusztus 30-án, csütörtökön 8.00 órától lezárják az ún. „kis” Budai út Vörösmarty tér felé vezető sávját, míg a Budapest irányába tartó oldalon az egyirányú haladást továbbra is biztosítják. Az autóbuszok biztonságos befordulása érdekében egyirányúsítják a közlekedést az Esze Tamás utcában, az autóbusz-állomás irányába.

A forgalomkorlátozásban érintett országos, elővárosi és regionális autóbusz-járatok a Budai út – Prohászka O. u. – Esze T. u. – Széchenyi u. – autóbusz-állomás terelőútvonalon közlekednek.

A buszpályaudvar felé közlekedő 14, 14G, 40, 42 és 43-as jelzésű helyi buszjáratok a Budai út – Prohászka O. u. – Esze T. u. – Széchenyi u. – autóbusz-állomás vonalon járnak majd. A Jancsár utca irányába tartó 22, 23, 23E, 24 és 25-ös jelzésű buszok számára a Budai út – Prohászka O. u. – Horvát I. u. terelőútvonalat jelölik ki. Kimarad a Református Általános Iskola előtti megállóhely, azonban ideiglenes megállóhelyet jelölnek ki a  Prohászka O. utcában, a Horvát István utcai csomópont előtt. A járatok a terelőútvonalon rendszeresített egyéb megállóhelyeken nem állnak meg.

Kérik, egyben köszönik a közlekedők türelmét és megértését!

 
< Előző   Következő >