Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
A Punnany Massif búcsúztatja a nyarat Fehérváron Nyomtatás E-mail
Írta: Lőrincz Miklós   
2018. augusztus 31.
ImageIdén először rendezik meg Székesfehérváron a Bye Summer! nyárbúcsúztató koncertet, amelynek sztárfellépője, a Punnany Massif zenekar mellett a Cloud 9+ és Dj. Revolution szórakoztatja a közönséget augusztus 31-én, pénteken a Zichy színpadon.

 

 

Hellóval köszöntötték a vakációt június közepén a fehérvári diákok – duplán is, hiszen a Helló, nyár! című rendezvényen a Wellhellóval bulizott a tanév végén a több ezer résztvevő. A szeptemberben ismét iskolába induló diákságot hívják, várják a jövő pénteki nyárbúcsúztató, az új tanévet köszöntő bulira is a Zichy színpad elé.

A Bye Summer! elnevezésű eseményt – a Helló, nyár! párjaként – idén először hagyományteremtő szándékkal rendezik meg augusztus 31-én, pénteken. A szervezők most is olyan fellépőket hívtak meg a bulira, akik a fiatalok kedvencei.

A sztárfellépő Punnany Massif az egyik legtöbbet koncertező hazai zenekar, a nagy fesztiválok egyik kedvence. Idén már a 15. születésnapjukat ünneplik. Első lemezük 2006-ban jelent meg, 2009-ben a hiphop.hu díjátadón az együttes Telik című száma az Év Dala lett. A zenekarban az Dj-k mellett élő zenészek is játszanak, az így létrejött egyedi hangzásvilág a Punnany védjegye.

A Cloud 9+ Magyarország talán legmodernebb zenekara. Kitűnően ötvözik a legfrissebb elektronikus zenét (drum&bass, dubstep) a hip-hoppal és a slágeres, könnyen befogadható rockkal. Állandó fellépői a fesztiváloknak, nagy egyetemi rendezvényeknek, Budapest legelőkelőbb klubjaiban is óriási nézőszámmal mennek.

Az ország legjobb DJ-i között emlegeti egy felmérés Revolutiont: a kereskedelmi rádióban, amelyben a lemezeket pörgeti, százezrek hallgatják hétről hétre. Revo igen sokoldalú: a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen opera szakon diplomázott, kétszer volt Magyarország beatbox bajnoka, saját jazz triót is alapított RTB Crew néven. 2010 januárjában a Magyar Dj Szövetség az „év felfedezettje” díjban részesítette.

A koncert részletes programja:

18.30 – 19.00 Dj Revolution
19.00 – 20.00 Cloud 9+
20.00 – 20.30 Dj Revolution
20.30 – 22.00 Punnany Massif

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >