Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Szakképzősök indulnak londoni gyakorlatra
Szakképzősök indulnak londoni gyakorlatra Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. szeptember 05.
ImageA Hunyadi Szakgimnázium küldöttségét fogadta Mészáros Attila alpolgármester a Városházán: hétvégén 24 diák utazhat Londonba szakmai gyakorlatra a tanév első hónapjában. Az Erasmus+ programban hatodik alkalommal pályázott sikeresen az intézmény.

 

 

Mészáros Attila alpolgármester fogadta a Székesfehérvári SZC Hunyadi Mátyás Szakgimnáziumából azokat a tanulókat és tanárokat, akik az Erasmus+ program keretében utaznak három hetes szakmai gyakorlatra Londonba. Az iskola – köszönhetően a jó együttműködésnek és az eredményességnek – hatodik alkalommal nyert pályázatot, a diákok idén szeptember 9-29. között vesznek részt a programban.

Az alpolgármester megköszönte a felkészítésben résztvevő pedagógusok munkáját, valamint örömét fejezte ki, hogy újabb, a jövőben jól hasznosítható tapasztalatokkal lesznek gazdagabbak a szakmai út résztvevői. Gyenei Magdolna igazgató azt a kívánságát fogalmazta meg, hogy a lehető legteljesebb élményanyaggal érkezzenek vissza a diákok egy hónap múlva, és köszönetet mondott kollégáinak.

Az eseményen a 24 kiutazó diák – informatikai és ügyviteli szakképzősök – és kísérő tanáraik vettek részt a projektkoordinátorral, Dusnoki Tímeával együtt. A tanulók családoknál fognak lakni, és több cégnél fognak dolgozni a gyakorlat során, szakirányaiknak megfelelően.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >