Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Toborzót szervez az Alba Regia SC kosárlabda szakosztálya
Toborzót szervez az Alba Regia SC kosárlabda szakosztálya Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. szeptember 07.
ImageSzombaton délelőtt 9.30 órakor toborzóval egybekötött kosaras délelőttöt szervez az Alba Regia SC kosárlabda szakosztálya. A torzóra elsősorban a 2007 és 2010 között született fiúkat várják az Alba Regia Sportcsarnokba.

 

 

Toborzóval egybekötött kosaras délelőtt szervez, szeptember 8-án, szombaton délelőtt az Alba Regia SC kosárlabda szakosztálya. Az Alba Regia Sportcsarnokban 9.30 órakor kezdődő programon a szakvezetés mellett az Alba Fehérvár felnőtt csapatának játékosai várják a leendő kosaras palántákat, hogy együtt pattogtassanak és meséljenek nekik a sportágról.

Az eseményt az Alba Fehérvár utánpótlás-vezetője, Farkas Sándor szervezi, amelyre elsősorban azokat a Székesfehérvárról és a környékéről érkező, 2007 és 2010 között született fiúkat és szüleiket várják, akik kedvet és tehetséget éreznek magukban a kosárlabdázáshoz.

A klub felhívásával ugyan elsősorban a fent említett korosztályt célozta meg, de természetesen nyitva áll az ajtó és adott a lehetőség a fiatalabbak, valamint esetleg az idősebbek számára is, hogy megmutassák, mit tudnak és csatlakozzanak a szakosztályhoz. A Gáz utcában szombat délelőtt tehát egyetlen kitétel van: a szerelését mindenki hozza magával!

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >