Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Volán: nem sikerült a főpróba Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. szeptember 10.
ImageBár a MAC Újbuda elleni Szuperkupa mérkőzés nagyobb részében komoly fölényben játszott, védelme többször kihagyott, így az EBEL-főpróba nem sikerült a Fehérvár AV19 számára. A MAC otthonának számító fővárosi Tüskecsarnokban a házigazdák 3-2-re nyertek, egy volt fehérvári, a két éve könnyű szívvel elengedett Chris Bodo vezérletével, aki a háromból két gólt szerzett.

 

 

A Volán hokisai végig futottak az eredmény után, s bár Hári és Erdély révén 0-2 és 1-3 után hamar betaláltak, az egyenlítés nem jött össze a maximális tudásuknak megfelelő szinten jégkorongozó, a végére nagyon elfáradó "Macik" ellen, miközben a tartalékos FAV19 tud ennél sokkal jobban is pakkot terelgetni.

 
Ezt az osztrák profi ligában, az EBEL-ben bizonyíthatja is szeptember 14-től. Akkor - pénteken - 18.45 órakor a Medvescak Zagreb látogat az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokba. A MAC újoncként - a DVTK társaságában - a szlovák extraligához csatlakozik, ahol hetente három ilyen iramú találkozó vár majd rá. Nem véletlenül jegyezte meg a meccs után Majoross Gergely, a fővárosiak vezetőedzője, hogy látta csapatán a hajrában a fáradtságot, s ez a közelgő komoly meccsterhelést tekintve kissé aggasztó számára...

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >