Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Hírek
„Legyünk ott minél többen! És hajrá, Vidi!” Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. szeptember 13.
ImageA MOL Vidi FC hazai Európa-liga csoportkör mérkőzéseire vásárolt 50 db bérletet az Önkormányzat nevében dr. Cser-Palkovics András polgármester: a belépőket a Gyermekvédelmi Központ fiatal lakói és nevelői kapják.

 

 

Két nappal ezelőtt a Városházán fogadta dr. Cser-Palkovics András polgármester a MOL Vidi FC bajnokcsapatát – tegnap pedig ő látogatott el a Vidi Shopba, hogy az Önkormányzat nevében 50 darab bérletet vásároljon az Európa-liga csoportkör mérkőzéseire. A belépőket a Fejér Megyei Gyermekvédelmi Központ fiatal lakói és nevelői kapják.

„Legyünk ott minél többen! És hajrá, Vidi!” – ezekkel a szavakkal invitálta a polgármester a szurkolókat a jó őszi nemzetközi kupaszereplést követő mérkőzésekre. Akár a BATE, akár a PAÓK és különösen a Chelsea elleni meccsek jó csemegék lesznek a labdarúgás kedvelőinek, és amikor 14-15 ezer ember van a stadionban, az nagyon jó hangulatot, atmoszférát tud teremteni – fogalmazott.

Vannak, akik a kedvező bérletkonstrukciót sem tudják megvásárolni, ezért döntött a város vezetése a gyermekotthon támogatása mellett 600 ezer forint értékben, ami az utaztatást is magában foglalja. A közösségi felajánlás kapcsán a polgármester kifejezte: akinek van módja, segítsen, hogy még több szociálisan vagy egyéb szempontból rászoruló szurkoló eljuthasson a mérkőzésekre!
 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >