Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
„Csillaggal álmodik az éjszaka” Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. szeptember 13.
ImageVerses-zenés estre várják a közönséget hétfőn a Versünnep döntősei és a Misztrál Együttes a Múzeum Díszudvarán. A fiatalok előadásai a Székelyföldi Verstábor élményeiből, tapasztalataiból merítenek, így idén a „Csillaggal álmodik az éjszaka” mottóval a szerelem lesz az összeállítás fő témája.

 

 

Vershúron címmel gálaműsort rendeznek szeptember 17-én, hétfőn 18.30 órától a Fehérvári Versünnep döntősei. A fiatalok augusztusban gazdagodtak a Székelyföldi Varga Sándor Verstábor szakmai és kulturális programjain, előadásaik a köszönet kifejezései a város közösségének.   

„Csillaggal álmodik az éjszaka” – áll a Reményik-sor a rendezvény mottójaként: az idei összeállításban a szerelem lesz az elhangzó versek és dalok fő témája, például Ady Endre, Nemes Nagy Ágnes és Tóth Árpád gondolataival.  A rendezvényen hagyományosan a Misztrál együttes zenél, és fellép a 21 Gramm Akusztik zenekar is.

A költészet szerelmeseit egy fiatalos, színvonalas kulturális estre várják a szervezők a Szent István Király Múzeum Fő utcai épületének Díszudvarán.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >