Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Hegyi Barnabás is ringbe lép szeptember 14-én! Nyomtatás E-mail
Írta: Fehérvári Hírek   
2018. szeptember 13.
Szeptember 14-én a Kalászi Sportcsarnokban rendezi első őszi élő televíziós bokszgáláját a Felix Promotion International, mely eseményen az istálló számos ismert alakja, valamint a feltörekvő ökölvívók is megmutatják magukat.

 

 

Az egyik ilyen feltörekvő reménység a korább amatőr felnőtt országos bajnok Hegyi Barnabás (3 győzelem, 0 vereség), aki az eddigi összes profiboksz mérkőzését kiütéssel nyerte, rögtön az első menetben. A sorozatot a horvát Frane Radnic (11 győzelem, 7 vereség) ellen folytathatja a 24 éves székesfehérvári ökölvívó.

 

És hogy folytatja ezt a sorozatot? Hegyi mindenképp erre törekszik.

 

„Remélem győztesen hagyom el a ringet, és újra kiütéssel nyerek. Én nem árulok zsákbamacskát, a taktikám a kezdő gongszótól az, hogy ráállok az ellenfelemre, és sok ütéssel nyomás alatt tartom” - kezdte Hegyi Barnabás. „Most is ez a terv, és erre fogok törekedni. Tisztában vagyok vele, hogy a karrierem során fokozatosan erősödő ellenfelekkel fogok találkozni, de sokat dolgozom azért, hogy folyamatosan fejlődjek, és mindig a feladatnak megfelelő fizikai és mentális állapotban legyek!”

 

A szeptember 14.-i (pénteki) bokszgálán, Kis Máté és Baranyi Richárd vívja a főmérkőzést, egy 10 menetre tervezett meccsen és a félnehézsúlyú magyar-bajnoki címért csapnak össze, immáron második alkalommal.

 

A rendezvényen kötelek közé lép még az amatőrként Európa-bajnok, junior világbajnok olimpikon Bacskai Balázs, a volt WBO nagyközépsúlyú ifjúsági bajnok Egedi Renátó, debütáló Urbán Ferenc, valamint Zichy Miklós is. Szintén láthatjuk majd az irodával szoros kapcsolatot ápoló két román klasszis, a veretlen cirkálósúlyú Cezar Juratoni és volt WBA nemzetközi bajnok Flavius Biea újabb küzdelmeit is.

 

A vállalkozás idei ötödik rendezvényét is a közszolgálati M4 Sport csatorna sugározza élőben. Még több információért, beleértve a jegyvásárlással kapcsolatos részleteket, kattintsanak a www.felixpromotion.com honlapra, valamint az exkluzív videós tartalmakért csatlakozzanak az iroda Facebook oldalához.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >