Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Belpolitika arrow Hatodszor is megrendezték a Fehérvári Egészségpiacot
Hatodszor is megrendezték a Fehérvári Egészségpiacot Nyomtatás E-mail
Írta: Havasi Tímea   
2018. szeptember 17.
ImageAz egészséges, sportos életmód és a korszerű táplálkozás népszerűsítésére immár hatodik alkalommal rendezték meg a Fehérvári Egészségpiacot. A testünk-lelkünk gondozásáért életre hívott program szombaton délelőtt várta az érdeklődőket a Jancsárkertben.

 

 

A cél az volt, hogy minél több fehérvári megismerje az egészséges életmód alappilléreit, az egészséges háztáji élelmiszereket, ételeket és italokat, a testmozgás jelentőségét és annak könnyen elérhető formáit, például a nordic walking-ot és meridián tornát, illetve részt vehettek a betegségmegelőzést célzó szűrővizsgálatokon.

Újdonság, hogy idén szerveztek Hepatitis C szűrést a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház közreműködésével, továbbá részt vett a programon  a „Jobb Veled a Világ” Alapítvány, amely a „boldogságórák” és a pozitív gondolkodás elterjesztéséért dolgozik. Az Egészségpiac a Jancsárkert Piac és Közösség Egyesület és az Egészségfejlesztési Iroda közös rendezésében, Székesfehérvár Önkormányzatának támogatásával valósul meg.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >