Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Mozdulj te is Európával!
Mozdulj te is Európával! Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. szeptember 25.
ImageMozdulj te is Európával! – Székesfehérvár kiemelt városa az Európai Sporthétnek. Vasárnaptól vasárnapig 100 díjmentes sportolási lehetőség várja a lakosságot a Nyitott tornatermek programjának helyszínein. Minderről Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok és Magony Tamás, a Közművelődési, Rendezvényszervező, Ifjúsági és Sportiroda sportmunkatársa adott tájékoztatást.

 

 

2015-ben indul el az Európai Sporthét nevű kezdeményezés a sport és a rendszeres testmozgás népszerűsítésére. Székesfehérvár mint sportváros az idei évben kiemelt helyszíne lesz a vasárnaptól vasárnapig tartó sportprogramoknak: szeptember 23-30. között 100 díjmentes sportolási lehetőség várja a lakosokat a város Nyitott tornatermek programjának helyszínein.

Az Európai Sporthét Facebook-oldalán idén is elindították a #BeActive fotó/videó kihívásokat, játékokat, az országos megmozdulásról további részletek pedig a http://www.europaisporthet.hu/ oldalon olvashatók.  

A sportfoglalkozásokon megfelelő öltözetben, tiszta talpú sportcipőben vagy tornacipőben, saját sporteszközzel – polifoam matraccal, asztalitenisz- és tollaslabdaütővel – vehetnek részt az érdeklődők. Előzetes bejelentkezésre nincs szükség, érkezési sorrendben lehet bejutni a tornatermekbe.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >