Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Kultúra arrow VIII. Székesfehérvári Kamarakórus Fesztivál
VIII. Székesfehérvári Kamarakórus Fesztivál Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. szeptember 28.
Immáron nyolcadik alkalommal rendezi meg a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház és a Vox Mirabilis Kamarakórus a Székesfehérvári Kamarakórus Fesztivált. A rendezvényre 2018-ban szeptember 29-én, szombaton kerül sor 14.30 órától.

 

Idén nyolcadik alkalommal ad otthont a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház a Székesfehérvári Kamarakórus Fesztiválnak. A Székesfehérvári Egyházmagye, Spányi Antal megyés püspök támogatásával létrejövő rendezvény főszervezője a Vox Mirabilis Kamarakórus.

A szeptember 29., szombati program 14.30 órakor a Bubnó Tamás által vezetett Kórusműhellyel kezdődik, aki a Szent Efrém Férfikar művészeti vezetője és karnagya. Előadásában, Rachmaninov: Bogorodice devo című alkotását foglya elemezni, melyre a szervezők szeretettel várják az érdeklődőket, kórustagokat és karnagyokat.

A Spányi Antal megyés püspök és Miklósa Erika, Kossuth-díjas operaénekes fővédnökségével megrendezésre kerülő VIII. Székesfehérvári Kamarakórus Fesztivál hangversenyre szeptember 29-én, szombaton 17:00 órakor, a Szent István Művelődési Ház Szent István termében kerül sor. A hangversenyen fellépő két fehérvári kórus mellett – Arconic-Köfém Nyugdíjas Klub Férfikórusa és a Vox Mirabilis Kamarakórus –Szolnokról, a Kodály-MÁV vegyeskar, Budapestről, a Vox Insana Kamarakórus és a lengyelországi Opoleből, Opole Férfikar érkezik.

Az est a Vox Mirabilis Vándordíj átadásával zárul, melyet idén is a fesztivál legjobb kórusa vihet haza, aki egy évig birtokolhatja a kupát.

A fesztiválra a belépés díjtalan, minden érdeklődőt szeretettel várnak!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >