Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Ingyen sportbelépő a diákoknak és a nyugdíjasoknak
Ingyen sportbelépő a diákoknak és a nyugdíjasoknak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2009. január 20.

Image„A Városnak nem szabad sajnálnia a pénzt a sport támogatására!” – nyilatkozta honlapunknak Gál Péter Pál, a Sportbizottság elnöke annak kapcsán, hogy Székesfehérvár Önkormányzata és a négy sportklub – az Alba Regia SC, a Fehérvár FC, a Köfém SC és az Alba Volán SC – megállapodást kötött arról, hogy a klubok 50 belépőt biztosítanak a nyugdíjasoknak és a diákoknak minden mérkőzésre.

A jegyekre vonatkozó igényeket a Turinform Irodába kell benyújtani, s a szervezők érkezési sorrendben elégítik ki azokat. 

Gál Péter Páltól megtudtuk, hogy ez az akció egy régóta tartó kezdeményezés folytatása, amit azért tart nagyon szükségesnek, mert így az egyesületekkel támogatni tudják azokat a nyugdíjasokat és diákokat, akik a pénzügyi helyzetüknél fogva – az egyre dráguló jegyek miatt - nem tudnak ellátogatni különböző sporteseményekre.

Image
Fotó: Temesvári Márta

A sportrendezvényeken való részvétel pedig különösen fontos azért, hogy „értelmes” és „hasznos” alternatívát tudjanak mutatni a fiataloknak a számítógépes játékokkal és az utcai csellengésekkel szemben.

A Sportbizottság elnöke szerint a Városnak nem szabad sajnálnia a pénzt a sportegyesületek léte és a sport működése kapcsán, mivel így nemcsak magát a konkrét sportot támogatják, hanem azt is, hogy a fiatalokba egészséges életszemlélet ívódjon, s az utánpótlás kérdése is megoldott legyen – feltámasztva a gyermekekben a sport iránti érdeklődést, a mozgás szeretetét.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >