Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Diósgyőrben is nyert a Vidi
Diósgyőrben is nyert a Vidi Nyomtatás E-mail
Írta: Mátay Balázs   
2018. október 01.
ImageKét győzelemmel búcsúzott a szeptembertől a labdarúgó NB I-ben a MOL Vidi FC. A címvédő hét közben a 3. fordulóból elhalasztott hazai találkozón M. Scsepovics és Juhász találataival, valamint Katanec öngóljával a Mezőkövesdet verte simán 3-1-re, majd a hét és a hónap utolsó napján a diósgyőri katlanból is 3 ponttal távozott 1-0-ás sikerének köszönhetően. A DVTK ellen Huszti szerezte a győzelmet jelentő gólt.

 

 

Az új diósgyőri stadionban az első lehetőség a hazaiak előtt adódott, ám ezt követően felébredt a Vidi és az első félidő hátralévő részében szinte felborult a pálya. Néhány perctől eltekintve folyamatosan a hazaiak térfelén folyt a játék, sorban jöttek a szögletek, a szélekről belőtt labdák, de Huszti (kétszer is) és Stopira ziccerben pontatlanul célzott, így a fölény az eredményben nem mutatkozott meg. Rengeteg volt a pontatlanság mindkét egylet focijában, azt már érdemes volt feljegyezni, ha sikerült valamelyik félnek egymás után háromszor pontosan passzolni...

A második játékrészben sem sok minden változott, a fehérvári alakulat sok technikai hibával próbálta bepasszírozni a vezetést jelentő találatot, a DVTK pedig bekkelt és próbált időnként kontrázni. Nego, Juhász, Vinícius, majd újra Huszti került helyzetbe, mindhiába. A gól nem érkezett meg, egészen a 69. percig! Ekkor a 16-oson belül, jobbról Pátkai varázsolta oda a labdát a hosszú oldalon helyezkedő Huszihoz, aki három méterről a hálóba bólintotta a játékszert. 1-0 után még Hodzicnak, Scsepovicsnak, Viníciusnak és Husztinak is akadt ziccere a 2-0-hoz, de nem ment be egyik helyzet sem. Mivel Vidi a végjátékhoz érve teljesen visszahúzódott, a DVTK pedig magához tért, egészen izgalmas lett az utolsó 10 perc. Az eredmény azonban már nem változott, nyert a bajnok és feljött a 3. helyre a tabellán.
 
Most jön a fehérvári klub legújabb kori történelmének egyik legkomolyabb erőpróbája, csütörtökön a Chelsea elleni idegenbeli derbi az Európa-liga csoportkörének 2. fordulójában. A londoni meccset követően folytatódik majd a bajnokság október 7-én, vasárnap 18.00 órakor az MTK ellen, Felcsúton.

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >