Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport arrow Székesfehérvár a sportok városa
Székesfehérvár a sportok városa Nyomtatás E-mail
Írta: Fraller Ildikó   
2018. október 03.
ImageFalfestő verseny nem akárhol: pénteken nyolc általános iskola csapatai dekorálják ki az új a Széna téri Sportcsarnok falát. A Székesfehérvár a sportok városa című kezdeményezéssel a város nagy múltú egyesületeit népszerűsítik a gyerekek. A látványos programra minden sportbarátot szeretettel várnak.

 

Székesfehérvár a sportok városa – ezzel a címmel rendez falfestő versenyt október 5-én, pénteken a Székesfehérvári Széna Téri Általános Iskola. Egy igazi örömfestés szemtanúi lehetnek azok, akik napközben az új Sportcsarnok mellett megállnak majd egy időre: a kezdeményezésben résztvevő nyolc általános iskola tanulói ugyanis a csarnok speciálisan erre kialakított falát fogják dekorálni.

A téma nem lehet más, mint a sport: a rendezvénnyel a város nagy múltú egyesületeire hívják föl a figyelmet a gyerekek. A program 10 órakor kezdődik, az eredményhirdetést 15.30 órára tervezik a szervezők. Szakmai zsűri értékeli majd az alkotásokat, melyeket a Sportegyesületek képviselői jelképesen vesznek át a csapatoktól.

A rendezvényre – amely Székesfehérvár Önkormányzatának és a „Tanulás-Művelődés-Sport” Alapítványnak a támogatásával valósul meg – szeretettel várnak minden érdeklődő sportbarátot.

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >