Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap
Vajon ki lesz az idei kupagyőztes? Nyomtatás E-mail
Írta: Torma Kinga Regina   
2018. október 04.
ImageOktóber 6-án, szombaton kerül megrendezésre az VII. Aszalvölgyi Focikupa a Túrózsáki úti szabadidőpark és sétány területén. A szervezők a rendezvényre a hat résztvevő focicsapaton kívül minden érdeklődőt szeretettel, valamint számos sportos és egyéb hasznos programmal várnak.

 

 

Október 6-án, szombaton rendezik ebben az évben a hagyományos Aszalvölgyi Focikupát -  most először a Túrózsáki úti szabadidőpark és sétány területén. A hat résztvevő általános iskola kis focistái mellett a szervezők gondoltak a miattuk kilátogató szurkolókra, és a többi érdeklődőre is, így a meccsekkel párhuzamosan több programmal is készülnek a sétányon.

A 9 órakor kezdődő rendezvényt Deák Lajosné, a terület önkormányzati képviselője nyitja meg, majd ezt követően indulnak a mérkőzések és programok. A kupán összesen hat általános iskola – a Vasvári Pál, a Kossuth Lajos, a Felsővárosi, a Széna Téri, a Hétvezér és Zentai úti Általános Iskola – 4. osztályos focicsapata indul, akik a 2x10 perces mérkőzéseken mérik össze magukat, hogy kiderüljön, melyik csapaté lesz idén az aranyérem. A bronzmeccsre előreláthatólag 12.05 órától kerül sor, amit az aranyéremért folytatott harc, majd az eredményhirdetés követ. A program közös ebéddel zárul, ahol a szervezők minden résztvevőt megvendégelnek egy tál étellel.  

Bár a főszerep a futballé lesz, a résztvevők a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség bemutatásában megismerkedhetnek a Nordic Walkinggal, lesz street workout és K9 kutyakiképző bemutató is. A délelőtt folyamán ezenkívül környezeti tanácsadás, ökológiai lábnyomszámítás és ökojáték lesz, de a Mentaház Egészségközpont jóvoltából egészségügyi szűrésen, általános állapotfelmérésen, valamint életmód-tanácsadáson is részt vehet bárki. A gyerekeket ezen felül kézművesfoglalkozással, arcfestéssel és lufihajtogatással várják. Több szervezet is kitelepül a rendezvényre, köztük a Fejér Megyei Szabadidősport Szövetség, a Gaja Környezetvédő Egyesület, a Mentaház Egészségközpont, az Arany EGYMI, a SZETA Szegényeket Támogató Alapítvány és a Family TREE Triatlon és Szabadidős Sportegyesület is.

A kicsiknek és nagyoknak kellemes szombati időtöltést kínáló programokhoz a meteorológiai előrejelzés is kellemes őszi időjárást jósol, napsütéssel és akár 20 fokos napközbeni hőmérséklettel.

A focikupa plakátjai és a programok az alábbi linken elérhetőek:
https://www.okkfehervar.hu/index.php?pg=media135821_hu

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!

 

Hozzászólások
Hozzászólást csupán a bejegyzett felhasználó tehet hozzá!

3.21 Copyright (C) 2007 Alain Georgette / Copyright (C) 2006 Frantisek Hliva. All rights reserved."

 
< Előző   Következő >